Beste inwoners van Zevenhuizen,

Zoals reeds eerder vermeld zijn wij deze week bezig geweest met kapwerkzaamheden in uw gemeente.

Aankomende maandag zijn wij voornemens de boom aan de Asterstraat te kappen. Omdat er een gevaarlijke situatie is ontstaan door de conditie en vitaliteit van deze boom. De bewoners in de Asterstraat en Dahliastraat zijn hier reeds over geinformeerd middels een brief.

Onze boomdeskundige heeft geconstateerd dat deze boom getroffen is door de kastanjebloedingsziekte. Dit uit zich in een loslatende schors en parasitaire zwammen aan de binnen- en buitenzijde van de boom. Dit verzwakt de boom, in de armen van de boom is al veel zwaar dood hout geconstateerd. De kans op onder andere afbrekende takken is groot waardoor de veiligheid niet meer te garanderen is.

De boom zal worden vervangen door een Koningslinde.Bomen hebben een belangrijke waarde voor de uitstraling en de leefbaarheid in de gemeente. In verband hiermede zal de boom worden vervangen door een Koningslinde.

Mocht u vragen hebben over de kap van de boom kunt u contact met ons opnemen via emailadres: zevenhuizen@groen-puntbv.nl

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V.

Zevenhuizen Leeft!
Groenaannemingsbedrijf Punt B.V.

Telefoon: 010-7670479
E-mail: zevenhuizenleeft@zuidplas.nl

  

Doe mee!

Bent u geïnspireerd door de verschillende projecten van bewoners en heeft u zelf ook ideeën hoe uw straat leefbaarder kan worden?
Meld dan nu uw initiatief aan bij de gemeente, of sluit u aan bij een bestaand initiatief!